skip to Main Content

Werkwijze

Als familiebedrijf zijn wij professioneel en toegankelijk. Naast duidelijke afspraken vinden we persoonlijke benadering en een ontspannen werksfeer heel belangrijk. We werken in teams van experts, denken oplossingsgericht en zijn resultaatgedreven. We zijn er op ingericht om het gehele proces te begeleiden, van ontwerpschets naar omgevingsvergunning tot en met de realisatie.

Hoe wij te werk gaan

Wij zijn communicatief sterk, en visueel overtuigend.

Schetsen worden uitgewerkt naar heldere ontwerpen. Ons team werkt multidisciplinair. We zijn altijd op zoek naar innovaties en efficiëntere werkwijzen.

3D visualisaties vormen een integraal onderdeel van het proces. Middels animaties en persoonlijke ontwerpsessies worden opdrachtgevers en andere belanghebbenden bij het ontwerpproces betrokken.

Ons technische teams werken de ontwerpen uit in Revit binnen BIM gedreven teams.

Projectleiders zorgen voor het opstellen en bewaken van kwaliteit, planning en budget.

"Een nieuw ontwerp is als een nieuw personage dat je beter wilt leren kennen"

Villa ontwerp

Van Egmond, architecten is expert op het gebied van villa ontwerp.

We ontwerpen ‘high-end’ villa’s in verschillende stijlen: landelijke bosvilla’s met rieten kap, statige landhuizen, ontspannen beach-huizen of moderne villa’s met strakke lijnen. Wij ontwerpen droomhuizen die perfect passen in de omgeving, het karakter van onze opdrachtgever reflecteert en altijd herkenbaar zijn aan onze signatuur.

Onze woningen zijn licht, ruim en warm van sfeer. De aandacht voor detaillering zorgt voor een rijke en evenwichtige uitstraling. Wij ontwerpen huizen waar je gelukkig van wordt.

Ons bureau onderscheidt zich in de combinatie van creativiteit gecombineerd met een professioneel en ontspannen werkproces. Van eerste schets naar vergunningstraject tot advies bij aannemerskeuze, de oplevering en nazorg. Onze architecten, bouwkundigen en projectbegeleiders staan dag en nacht voor onze opdrachtgevers klaar. Bij elke stap in het traject houden we de budgettering en planning nauwlettend in de gaten.

In combinatie met onze interieurdesigners kunnen we een totaalvisie verzorgen waarbij alle wensen en ideeën al in een vroeg stadium worden geïntegreerd; onze ‘full service architectuur’.

Onze interieurdesigners beschikken over ruime ervaring in het ontwerpen van een maatwerk interieur. Zij halen hun inspiratie bijvoorbeeld uit verre reizen, internationale woonbeurzen en spraakmakende magazines. Maar bovenal staat in het ontwerp de bewoner centraal. Met veel aandacht en inspiratie wordt elke ruimte ontworpen tot een persoonlijk verhaal.

"Door ons echt in de gebruiker te verplaatsen en te verdiepen creëren we leef- en woonomgevingen waar je je helemaal thuis voelt"

Interieur ontwerp

Wij voelen ons verbonden met de opgave, met de mens en zijn omgeving.

Persoonlijk, maatwerk, stijlvol en functioneel. Onze interieurdesigners hebben liefde voor mooie dingen en ontwerpen vanuit een visie. Wij realiseren zeer uiteenlopende projecten veelal in het high-end segment van de markt. Van 5 sterren hotel, beach club, luxe villa of hoofdkantoor, alle projecten kenmerken zich door een persoonlijk ontwerp waarbij de opdrachtgever of gebruiker centraal staat. Met veel aandacht en inspiratie wordt elke ruimte ontworpen tot een persoonlijk verhaal.

Volgens ons principe van ‘Full Service Architectuur’ passen interieur en gebouw naadloos in elkaar. Het gehele proces, van sfeerbeeld tot meubelontwerp en begeleiding bij uitvoering, tot styling en personal shopping kan door ons verzorgd worden.

Van Egmond, interieur levert oa de volgende diensten:

  • Design concept tot en met de uitvoering
  • Goede samenwerking met architect en aannemer
  • Ruimtelijke indelingen
  • Ontwerp van maatwerkmeubilair
  • Architectonische detaillering
  • Verlichtingsontwerp
  • Kleur- en materiaal advies
  • Productadvies
  • Styling, kunstadvies en personal shopping
  • 3D presentatietekeningen en technische tekeningen
Back To Top