skip to Main Content

Werken bij

Werken bij van Egmond, architecten houdt in dat je onderdeel uitmaakt van een dynamisch en creatief team en werkt aan een breed scala projecten. In een inspirerende werkomgeving geven wij ruimte aan eigen ontwikkeling. Wil jij ons team komen versterken? Kijk onderstaand of er vacatures zijn.

Wij bieden

Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarbij we in ontwerpteams werken aan diverse en complexe opgaven. We gaan er van uit dat je jouw vaardigheden steeds ontwikkelt. Bij ons in het bureau word je stap voor stap opgeleid tot een zelfstandig werkende professional. Communicatieve vaardigheden worden ontwikkeld. In een positieve sfeer wordt er met gedrevenheid gewerkt.

Wat bieden wij:

  • een collegiale werksfeer binnen een team van circa 40 vaste medewerkers
  • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • uitdagende en afwisselende werkzaamheden
  • mooie projecten
  • persoonlijke begeleiding
  • goede ontwikkelingsmogelijkheden
  • prima arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO voor architectenbureaus, onder andere een onkosten- en pensioenregeling.
Vacature: BIM-modelleur

Vacature: BIM-modelleur

vacature - 08september 2020

van Egmond, zoekt Revit-modelleur De uitdaging Ben jij kort geleden afgestudeerd als bouwkundige MBO/HBO, gedreven, creatief en leergierig? Heb je passie voor een grote diversiteit aan opdrachten? Kun je ontwerpen…

Vacature: Interieur Architect

Vacature: Interieur architect

vacature - 03september 2020

van Egmond, zoekt interieur architect Startdatum: per direct / in overleg Arbeidsovereenkomst met de duur van een half jaar met zicht op verlenging Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar…

Stage plaats(en)

van Egmond, architecten zoekt stagiair(s)

Wij geloven in het stimuleren van jong talent. Er is bij ons veel te leren en we leren ook graag van jou. Ben jij op zoek naar een mooie stageplek? Wij bieden doorlopend stageplaatsen aan voor bouwkundig modelleurs, architecten, interieurarchitecten, 3D visualisers, communicatie-medewerkers en overige creatieve duizendpoten.

Stuur jouw sollicitatie en CV naar: werken@vanegmondarchitecten.nl

Open sollicitatie

van Egmond, architecten zoekt talent

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. We werken graag met energieke mensen die top zijn op hun vakgebied. Ben jij het talent dat wij niet mogen missen?

Stuur dan een open sollicitatie met cv en portfolio naar: werken@vanegmondarchitecten.nl

Back To Top