Ga naar hoofdinhoud
project:
Verbouwing woonhuis
locatie:
Nederland
omschrijving:
-
omvang:
-
opdrachtgever:
Particulier
jaar:
2022
status:
Opgeleverd
Villa,
in 't Gooi

Het woonhuis was in de jaren ’90 ontworpen door Hans en Ben van Egmond. Nadat de toenmalige opdrachtgever binnen ’t Gooi was verhuist heeft de volgende generatie van Van Egmond architecten naar wens van opdrachtgevers het woonhuis helemaal gestript en opnieuw opgebouwd. Deze transformatie gebeurde met behoud van de uitgangspunten van het oorspronkelijke ontwerp. Het huis moest onderdeel blijven van de prachtige omliggende tuin. Zichtassen, inval van zonlicht en beleving van de tuin komt in alle ruimtes optimaal tot zijn recht. Duurzaamheid en energieverbruik zijn verbeterd, nieuwe woonwensen zijn ingepast en karakter is behouden. Een parel…. we zijn trots op het eindresultaat en de samenwerking met opdrachtgever en betrokken partijen.

tags:
Back To Top