skip to Main Content
project:
Villa
locatie:
Zwaanshoek
omschrijving:
Particuliere villa
omvang:
2640 m3
opdrachtgever:
Particuliere
jaar:
2012-2016
status:
Opgeleverd
Moderne Landelijke Villa,
Zwaanshoek

Deze villa kenmerkt zich door heldere lijnen en moderne details in combinatie met een traditionele grote kap belegd met natuurlei. Deze combinatie zien we ook terug in het interieur. Enerzijds maken we gebruik van warme zandtinten in de vloeren en meubels, terwijl de wanden fris wit zijn in combinatie met donkere deurkozijnen.

De ruimten worden verbonden met elkaar door ensuite deuren die geheel in de wand kunnen verdwijnen. Zij vormen een geheel met de centrale open haard die naadloos overgaat in een kastenwand. Opvallend is de serene zwembadruimte met zijn puntkap volledig in het zicht. Door de grote glasvlakken in de gevel, lijkt het alsof het landschap tot binnen in de ruimte doorloopt. een speciaal ontworpen stalen trap met houten treden geven toegang aan de fitnessruimte in de nok van de villa.

De masterbedroom kijkt uit over het weidse groen en water van het natuurgebied. Door het bed vrij in de ruimte te plaatsen, centraal onder de hoge puntkap, ontstaat er een intieme en bijzonder ruimtelijk effect. Een grote kroonluchter siert de ruimte.

Bekijk het exterieur

tags:
Back To Top