skip to Main Content
project:
Interieur strandvilla
locatie:
Noordwijk
omschrijving:
Moderne villa op hoge duintop
opdrachtgever:
Particulier
jaar:
2018
status:
Opgeleverd
Strandvilla met grandeur,
Noordwijk

Deze grandioze duinvilla is een prachtig voorbeeld van onze Full Service Architectuur, waarbij architectuur en interieur volledig op elkaar zijn afgestemd. In het interieur is gekozen voor een sjieke beach stijl waarbij zandtinten, warme houtsoorten, blauwtinten en glanzende details centraal staan. Elke ruimte heeft zijn eigenheid gekregen binnen het totale beeld. Het huis biedt ruimte aan een familie met vier kinderen.

In het hart van de villa ligt de woonkeuken en de woonkamer. De woonkeuken is geheel op maat ontworpen compleet met wijnkasten, servieskasten en kookeiland. De schuifpuien geven toegang naar de ingerichte veranda met loungeplek en het grote terras met eettafel en zithoek. Bijzonder in deze villa zijn de verschillende dubbelhoge ruimten. Zo is de centrale hal dubbelhoog met de nok van het dak in zicht. De wit gestucte trappen zijn voorzien van warm houten treden. De zitkamer is met een vide verbonden aan de bibliotheek, met zijn maat gemaakte boekenkast tot in de nok van het dak. Een speciaal ontworpen wenteltrap verzorgt de verbinding tussen boven en beneden. Verdiepingshoge houten schuifdeuren koppelen de woonruimten aan elkaar.

Op de slaapetage is gekozen voor rustige tinten in verschillende witschakeringen en waterige azurblauwe accenten. Het basement is voorzien van oa. een wellness, fitness en zwembad. Hier is gekozen voor serene zandtinten waarbij met lichteffecten sfeer en spanning zijn ontworpen. De bar geeft toegang naar het verlaagde terras in de duinpan. De ruime veranda met buitenkeuken is gekoppeld aan de loungeplek en vuurplaats waar in alle beschutting genoten kan worden met het hele gezin.

Bekijk het exterieur

tags:
Back To Top