Skip to content
project:
Interieur moderne villa
locatie:
Wassenaar
omschrijving:
Interieur met o.a. wellness, gym en muziekkamer in nieuwbouw moderne villa.
omvang:
ca. 590 m² bvo / 2746 m³ bruto inhoud
opdrachtgever:
Particulier
jaar:
2011-2015
status:
Opgeleverd
Strakke lijnen & groots uitzicht,
Wassenaar

Binnen het traditionele straatbeeld springt deze moderne villa meteen in het oog. Voor het interieur is gekozen voor een strakke afwerking met eikenhouten vloeren, waarbij verschillende ruimten hun eigen sfeer hebben gekregen.

De entree is groots en hoog waarbij het lichtarmatuur de ruimte benadrukt. Maatwerkmeubilair voegt zich naadloos in de strakke stijl. Kleedruimte, bedboard, badkamermeubels en linnenkamer, alles is op maat ontworpen. De lijnen zijn robuust en simpel. Materialen als hout en natuursteen, afgewisseld met mozaïek geven de meubels en wanden karakter.

De muziekkamer is in thema ontworpen als een New York-loft compleet met podium, barmeubel en ruige vintage bakstenen wanden. De zwembadruimte is een oase van rust. Subtiele lichteffecten benadrukken de kalmte. Het wandvullende mozaïek met de boeddha geeft de ruimte diepte en sfeer.

Het bijgebouw in de tuin is ingericht als multifunctioneel gastenverblijf, compleet met terras en buitendouche. Langs de waterkant is een grote ronde zitkuil ontworpen met een vuurplaats en BBQ in het centrum. De opslag voor de kussens is geïntegreerd in de zitting van de banken.

Bekijk het exterieur

tags:
Back To Top