skip to Main Content
project:
Renovatie herenhuis
locatie:
Bilthoven
omschrijving:
Renovatie monumentale herenhuis in Bilthoven
omvang:
-
opdrachtgever:
Particulier
jaar:
-
status:
Opgeleverd
Licht & ontspannen herenhuis,
Bilthoven

Deze prachtig gedetailleerde villa uit begin 1900 is gerenoveerd tot licht en eigentijds familiehuis. Met behoud van de oorspronkelijke waardevolle elementen zoals hoge binnendeuren, glas in lood vensters en metselwerk details, is de indeling en afwerking geheel vernieuwd. Donkere vervallen ruimten zijn opnieuw ingedeeld en gemaakt tot ruimten die door ensuite deuren logisch en prettig in elkaar overgaan.

De grote woonkeuken geeft toegang tot de tuin. De woonkamer is verbonden aan de riante centrale hal en aan de woonkeuken. De slaapverdiepingen zijn omgebouwd tot mooie slaapkamers met eigen badkamer. De zolderverdieping biedt ruimte aan spannende kinderkamers met speelruimte in de kap. Door het tuinontwerp aan te passen, ontstaat er een zonnig terras aan de leefruimten.

tags:
Back To Top