Skip to content
project:
Lounge Palace Hotel
locatie:
Pickeplein, Noordwijk aan Zee
omschrijving:
herinrichting lounge en bar Radisson Blu Palace Hotel
opdrachtgever:
De Raad Vastgoed
jaar:
2017
status:
Opgeleverd
Lounge Palace Hotel,
Noordwijk

Het interieurontwerp behelst een nieuwe lounge en bar en hotelbalie voor het Palace Hotel. De lounge is voorzien van openhaard, verschillende zithoeken met leren banken en luie fauteuils en een uitnodigende bar met spectaculaire glazen wijnkoelkasten als ruimtescheiding. Een private dining room is geschikt om wijnproeverijen te organiseren.

In de cirkelvormige uitbouw is een rond lopende bank van zachtgroen fluweel geplaatst tegen een achtergrond van jungle-behang compleet met bladmotieven en tropische dieren. Een state of the art sound en video systeem met drie haarscherpe beeldschermen doen je geloven dat er altijd een live band aan het optreden is.

De sfeer is luxe maar ook toegankelijk en voorzien van rijke details als koperen visgraatmotieven en warm donker hout. Marmer accenten en decoratieve kroonluchters geven een warm sfeervol effect. De bar overziet de gehele ruimte en zorgt voor een levendige vibe in de lounge. De perfecte plek voor een lekkere kop koffie of een goed glas wijn voorzien van heerlijke hapjes.

Bekijk het exterieur

tags:
Back To Top