skip to Main Content
project:
Duinvilla
locatie:
Noordwijk
omschrijving:
Moderne villa op hoge duintop
opdrachtgever:
Particulier
jaar:
2018
status:
Opgeleverd
Duinvilla,
Noordwijk

Bovenop een duintop, uitkijkend over de verre omgeving van strand en duinlandschap, ligt deze grandioze duinvilla. In een symmetrische opzet van twee puntkappen met een langskap ertussen toont de villa zich als een voortzetting van het duin. Echter, in de glooiing van het duinlandschap zijn de verschillende ruime woonlagen, van basement tot slaapverdieping, zorgvuldig ingepast.

De traditionele kapvorm wordt gecombineerd met een strakke detaillering en materialisatie. De strakke donkere natuurleien op de kap, gecombineerd met de grote glazen gevelpartijen en de witte stuc-gevel, zorgen voor een moderne uitstraling. De ruimte-hoge glaspartijen geven riant uitzicht en zorgen voor een enorme hoeveelheid daglicht in de woning.

De centrale entree is imposant. De ruimte loopt door tot in het puntje van de kap. De symmetrische trappen sieren de hal. De verschillende ruimten lopen vloeiend in elkaar over. Zo ontstaan er gezellige huiselijke kamers en een enorm gevoel van ruimte. Van woonkeuken tot salon, van welnessruimte met zwembad, bar en fitnessruimte tot bibliotheekkamer met prachtige vide, alle ruimten zijn door ons interieurteam prachtig verfijnd ontworpen. Sleutelwoorden daarbij zijn maatwerk, aandacht voor detail en robuuste materialen die passen bij een duinhuis. De woning reflecteert de persoonlijkheid van de bewoners.

Bekijk hier ons interieurontwerp

tags:
Back To Top