Skip to content
project:
Calla
locatie:
Rijnsburg
omschrijving:
Indeling en styling van service center, wellness, fitness, zwembad en kookstudio
omvang:
ca. 3.000 m2 bvo
opdrachtgever:
De Raad Vastgoed
jaar:
2018
status:
Opgeleverd
Calla,
Rijnsburg

In het hart van woningbouwontwikkeling De Bloem te Rijnsburg is voor de bewoners van 96 luxe appartementen een servicecenter gerealiseerd met kookstudio, wellness, fitness en zwembad. Deze luxe full service appartementen zijn gericht op senioren. Van Egmond, interieur was verantwoordelijk voor het concept en de uitvoering van deze gebieden.

Het is ontworpen om het community-gevoel van de bewoners te vergroten. Geheel passend binnen het concept van gezond en vreugdevol leven met elkaar. Ontmoeten, bewegen, medische zorg en genieten van feestjes of kookworkshops, alles is op een eigen wijze vormgegeven in een warme huiselijke sfeer.

Het servicecenter is ontworpen volgens het concept van een binnentuin. Gepersonaliseerde voordeuren, parkbankjes, huiskamer opstellingen, bibliotheekkast en de toepassing van warme tinten en naturel hout aangevuld met veel groene planten.

De kookstudio is voorzien van een moderne keuken met kookeiland, een bar, restaurant tafels en uitloop naar een volledig ingericht terras. De donker groen-blauwe wanden zorgen voor intimiteit en gezelligheid. Vloerpatronen zorgen voor speelsheid en afwisseling. Door de verschillende zones in het ontwerp, is de ruimte multifunctioneel te gebruiken, voor zowel grote- als kleine groepen.

De fitness en het zwembad zijn licht van kleur, met zandtinten en warm naturel hout. De houten verticale lamellen zorgen voor een natuurlijke afscheiding tussen de verschillende zones. Speciaal ontworpen verlichting in het plafond en de wand zorgen voor een grafische en decoratieve patronen.

tags:
Back To Top