Skip to content

First life, then spaces, then
buildings

Wij geloven dat architectuur begint bij mensen. Of we nu een villa ontwerpen of een woonwijk, ons proces begint altijd bij een persoonlijk verhaal. Van een individu, een gezin, een buurt of stad, met ieder zijn of haar eigen gebruiken, voorkeuren en kenmerken. Onze kracht zit hem erin dit te vertalen naar een ideale leefomgeving.

Nieuws

Vacature: Interior Designer, Ervaren

Vacature: Interior designer, ervaren

vacature - 12juni 2024

van Egmond, architecten zoekt interior designer met ervaring. Van Egmond architecten is een multidisciplinair bureau voor interior design en architectuur met ca 50 medewerkers. Ons interior team bestaat uit 7 personen en…

Lees meer
TV Programma: Kopen Of Slopen

TV programma: Kopen of slopen

nieuws - 10oktober 2023

Groot nieuws! Na een jaar van filmen en voorbereiden is het eindelijk zo ver, Britta van Egmond is te zien in het nieuwe woon-progamma ‘Kopen of slopen’, vanaf 6 november…

Lees meer

"Wij geloven dat architectuur begint bij mensen, ons proces begint altijd bij een persoonlijk verhaal."

Duurzaam & luxe,
Villa in houtbouw

Bouwen met CLT hout is sterk in opkomst.

Met de huidige druk op ons klimaat is het nodig dat we ook alternatieve bouwmethoden toe gaan passen. CLT hout is een bouwmethode waarbij je met massief houten wanden, zonder toevoeging van staal of beton, structureel kunt bouwen.

Het fraaie is dat je een high end huis kunt maken dat van alle luxe en wooncomfort is voorzien en ook nog eens bijzondere eigenschappen van hout kunt ervaren. Zo geeft hout een prettig en gezond binnenklimaat, ziet het hout er vriendelijk en natuurlijk uit en geeft het een goede akoestiek. En volledig circulair!

Dit ontwerp is een heerlijk gezinshuis geworden. Rondom een groene binnentuin zijn alle functies georganiseerd. Een ruime leefkeuken, riante woonkamer, study, bibliotheek, speelkamer, wellness en fitness en heerlijke slaapkamers met eigen badkamers. Compleet en natuurlijk wonen in een luxe en duurzame villa!

Projecten

Bekijk onze nieuwste projecten.

Uitgelicht

Back To Top