Ga naar hoofdinhoud

First life, then spaces, then
buildings

Wij geloven dat architectuur begint bij mensen. Of we nu een villa ontwerpen of een woonwijk, ons proces begint altijd bij een persoonlijk verhaal. Van een individu, een gezin, een buurt of stad, met ieder zijn of haar eigen gebruiken, voorkeuren en kenmerken. Onze kracht zit hem erin dit te vertalen naar een ideale leefomgeving.

Nieuws

Vacature: Architect, Ervaren

Vacature: Architect, ervaren

vacature - 25mei 2023

van Egmond, zoekt talentvolle architect met ervaring De uitdaging Wij zoeken een gedreven architect met ca. 3 jaar werkervaring. Ben jij afgestudeerd aan de TU of AvB, gedreven, creatief en…

Lees meer

"Wij geloven dat architectuur begint bij mensen, ons proces begint altijd bij een persoonlijk verhaal."

Duurzaam & luxe,
Villa in houtbouw

Bouwen met CLT hout is sterk in opkomst.

Met de huidige druk op ons klimaat is het nodig dat we ook alternatieve bouwmethoden toe gaan passen. CLT hout is een bouwmethode waarbij je met massief houten wanden, zonder toevoeging van staal of beton, structureel kunt bouwen.

Het fraaie is dat je een high end huis kunt maken dat van alle luxe en wooncomfort is voorzien en ook nog eens bijzondere eigenschappen van hout kunt ervaren. Zo geeft hout een prettig en gezond binnenklimaat, ziet het hout er vriendelijk en natuurlijk uit en geeft het een goede akoestiek. En volledig circulair!

Dit ontwerp is een heerlijk gezinshuis geworden. Rondom een groene binnentuin zijn alle functies georganiseerd. Een ruime leefkeuken, riante woonkamer, study, bibliotheek, speelkamer, wellness en fitness en heerlijke slaapkamers met eigen badkamers. Compleet en natuurlijk wonen in een luxe en duurzame villa!

Projecten

Bekijk onze nieuwste projecten.

Uitgelicht

Back To Top